Sertés szűzérmék spárgával és sajtos mártással

Ma elkészítettünk egy finom receptet SÓ ÉS ÍZFOKOZÓ MENTES FŰSZERKEVERÉKEINKBŐL 🙂
Próbáljátok ki…! Jó étvágyat kívánunk 🙂
Dávid fűszerei csapata

Hozzávalók / 4 adag
Elkészítési idő : 20 perc

0.6 kg sertés szűzérme
500 g spárga
200 g tömlős krémsajt (2 db)
100 g kemény érlelt reszelnivaló sajt
3 dl főzőtejszín,vagy növényi tejszín
5 dkg vaj
2 gerezd fokhagyma / hanyagolható /
só ízlés szerint
VEGAN fűszerkeverék – a mártáshoz
FRESH GRILL fűszerkeverék – a sertés szűzérméhez

Felhasznált fűszerek

Elkészítése

A szűzérmét újjnyi vastag szeletekre vágjuk, a vajat felolvasztjuk.
A húst sózzuk, utánna oldalanként 2-3 percig nagy lángon pirítjuk, majd fűszerezzük FRESH GRILL fűszerkeverékkel. Félre tesszük, letakarjuk és pihenttetjük.
A tejszínt összekeverjük a tömlős és reszelt sajttal  és a VEGAN fűszerkeverékkel. Beletesszük az összezúzott fokhagymát. Pár perc alatt összeforraljuk.
A spárgát sózzuk, megpároljuk egy kis vízben, és amikor megpuhult hozáadunk egy kis vajat esetleg még megpirítjhatuk.
Tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Termékajánló